fbpx

Politie kan niets beginnen met aangifte Parmessar over hitlijst

GFC NIEUWS- De politie kan niets beginnen met de aangifte van NDP-parlementariër Rabin Parmessar.
De NDP’er zou anderhalve week geleden hebben gezegd over informatie te beschikken dat drie DNA-leden van zijn fractie op een ‘hitlijst’ staan.
De VHP heeft Parmessar na deze uitspraken opgeroepen om aangifte te doen anders meent hij het niet met zijn fractiegenoten. “Als de NDP op ‘de hoogte’ is van zo een ernstige situatie en daar geen concrete mededelingen over doet, is dat niet in het belang van de veiligheid, democratie en de rechtsstaat. De paarse partij behoort aangifte te doen en de namen van de bedreigde volksvertegenwoordigers bekend te maken. Bovendien denken zij nog in dictatoriale termen en van bandeloosheid van onder andere de tachtiger jaren om zelf het probleem aan te pakken! Als de NDP nalaat om nu eindelijk wettelijk en ethisch te handelen, is zij medeplichtig wanneer er daadwerkelijk een escalatie plaatsvindt,” schreef de VHP in een persbericht.
Parmessar deed maandag aangifte bij de politie, maar men kan daarmee niets doen. Het lid zegt dat hij een telefoontje ontving van een persoon die doorspeelde dat 3 DNA-leden van zijn partij op een hitlijst staan. Echter kan Parmessar niet zeggen wie heeft gebeld of wanneer er is gebeld, waardoor de Digitale Recherche de zaak niet verder kan onderzoeken.

BEKIJK OOK
Indien uitvoering Kalina en Lokono vonnis uitblijft: VIDS zal niet aarzelen om internationale wegen te bewandelen