Politie-inval in woning Paramaribo, drugs en geld in beslag genomen

Bij een inval woensdag in een woning in Paramaribo heeft de Narcotica Brigade diverse spullen in beslag genomen. Ook zijn enkele personen aangehouden.

Voor deze inval werd een voertuig klemgereden die vanuit de locatie kwam, schrijft de politie.

In dit voertuig zaten twee mannen Melvin B. (23) en de 32-jarige Telemano P. Tijdens controle in het voertuig zijn aangetroffen en in beslag genomen 1.020 gram Jami, 1 blokje hasj met een bruto gewicht van 47 gram, 1 zakje Jami met een gewicht van 46 gram,verpakkingsmateriaal, 1 mobiele telefoon en geldbedragen in SRD en valuta. Deze goederen behoorden toe aan Telemano.

In de woning zijn Wendy P. (46), de 16-jarige Milginio P. en Clarissa P. (27) aangetroffen en aangehouden. Tijdens het onderzoek zijn in de woning aangetroffen 1 pak Jami met een gewicht van 860 gram, 5 pakken hasj met een bruto gewicht van 480 gram, 1 blokje hasj met een bruto gewicht van 60 gram, twee stikkies van elk 1,3 gram, witte plakband, 14 flessen alcohol, 17 stuks telefoontoestellen, 1 fototoestel, drie kleine en twee grote spaarpotten met inhoud en grote geldbedragen in SRD en valuta.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn Telemano, Wendy en Arcinio in verzekering gesteld, terwijl de rest na verhoor is heengezonden. Melvin B. bleek slechts als taxichauffeur te hebben gefungeerd.

De afdeling Narcotica Brigade zet het onderzoek in deze zaak voort.(GFC)

Overige berichten