fbpx

Politie-informatie vijf omgekomen kinderen

Delvano Eind (2) kwam in de vroege ochtend van dinsdag bij een woningbrand aan de Petrusweg om het leven gekomen. Bij de brand aan de Ellestraat stuitte de brandweer op de ontzielde lichamen van Tushero van Hetten (6), de tweeling Jayden en Djalia van Hetten (4) en Trishon van Hetten (1,5).

De politie van het ressort Latour werd via het Command Center ingeschakeld voor een woningbrand aan de Petrusweg te Pontbuiten. Daar aangekomen werd een woning aangetroffen die in lichterlaaie stond.

Bij aankomst van de brandweer was Delvano reeds omgekomen in de brand. De brandweerlieden troffen zijn verkoold lijkje in het huis aan.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend en de moeder van de peuter is nog niet achterhaald.

De politie van het ressort Latour kreeg eveneens op 2 juli in de morgenuren van het Command Center de melding van een woningbrand aan de Ellestraat. Bij aankomst van de politie op die locatie stond ook die woning in lichterlaaie. De brandweerlieden blusten het vuur en troffen daarna de vier verkoolde lijkjes in het huis aan.

BEKIJK OOK
Reiziger verbergt groot geldbedrag in US-Dollars in geschenkpakketten

Volgens het voorlopig politioneel onderzoek had de moeder van deze vier jongetjes haar kinderen aan haar 15-jarig nichtje D.B. toevertrouwd om de oppas te doen. Het was gebruikelijk dat D.B. tegen betaling de oppas deed wanneer de moeder van de jongetjes naar haar werk moest.

D.B. werd tijdens en na de brand niet op het woonadres aangetroffen. Buurtbewoners hebben nog geprobeerd de toegangsdeuren tot de woning open te breken, maar dat is ze niet gelukt. De moeder van de kinderen kreeg het slechte nieuws te horen terwijl zij op haar werk was.

De lijkjes zijn voor obductie in beslag genomen.