fbpx
Politie-informatie over drive-by shooting, 2 verdachten opgebracht voor verhoor

De 49-jarige Dennis Groenfelt en de 18-jarige Cadisha Prika zijn zondagavond op het terrein van een pompstation, gevestigd tussen de Wilhelminastraat en de Anton Dragtenweg, doodgeschoten.

Hoofd van de PR van het KPS, Humphrey Naarden, zei vandaag in Bakana Tori dat twee verdachten, een man en een vrouw, voor verhoor zijn opgebracht. Nadere informatie over deze twee verdachten kon hij in dit stadium niet geven.

Groenfelt en Prika bevonden zich op de parkeerplaats van het pompstation, schrijft de PR van het KPS naar aanleiding van het voorlopig onderzoek. Groenfelt zat in de open laadbak van de wagen, terwijl Prika dichtbij hem naast de wagen stond.

Een personenauto reed de parkeerplaats op, terwijl een man die in het voertuig zat, het vuur op het tweetal opende. Daarna reed de personenauto met hoge snelheid weg.

Niet lang na het schietincident werd een personenauto op een terrein te Paramaribo-Noord aangetroffen die hoogstwaarschijnlijk in brand is gestoken.
De politie vermoedt dat er een verband bestaat tussen het schietincident en de hoogstwaarschijnlijk in brand gestoken personenauto.

De ontzielde lichamen van Groenfelt en Prika zijn hangende het onderzoek door de politie in beslag genomen.

Meer nieuws

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.