fbpx

Politie-informatie over drive-by shooting, 2 verdachten opgebracht voor verhoor

De 49-jarige Dennis Groenfelt en de 18-jarige Cadisha Prika zijn zondagavond op het terrein van een pompstation, gevestigd tussen de Wilhelminastraat en de Anton Dragtenweg, doodgeschoten.

Hoofd van de PR van het KPS, Humphrey Naarden, zei vandaag in Bakana Tori dat twee verdachten, een man en een vrouw, voor verhoor zijn opgebracht. Nadere informatie over deze twee verdachten kon hij in dit stadium niet geven.

Groenfelt en Prika bevonden zich op de parkeerplaats van het pompstation, schrijft de PR van het KPS naar aanleiding van het voorlopig onderzoek. Groenfelt zat in de open laadbak van de wagen, terwijl Prika dichtbij hem naast de wagen stond.

BEKIJK OOK
Surinaamse passagiers gestrand in Miami krijgen hulp van Buitenlandse Zaken

Een personenauto reed de parkeerplaats op, terwijl een man die in het voertuig zat, het vuur op het tweetal opende. Daarna reed de personenauto met hoge snelheid weg.

Niet lang na het schietincident werd een personenauto op een terrein te Paramaribo-Noord aangetroffen die hoogstwaarschijnlijk in brand is gestoken.
De politie vermoedt dat er een verband bestaat tussen het schietincident en de hoogstwaarschijnlijk in brand gestoken personenauto.

De ontzielde lichamen van Groenfelt en Prika zijn hangende het onderzoek door de politie in beslag genomen.