fbpx

Politie-informatie dodelijke tienerslachtoffers verkeersongeval

GFC NIEUWS- Bij een verkeersongeval in de vroege ochtend van 25 december aan de Mohamed Rashied Pierkhanweg hebben drie jongeren het leven gelaten. Een vierde tiener raakte gewond terwijl de bestuurder met de schrik vrijkwam.
De politie van Santo Dorp kreeg omstreeks 02.05 uur de melding dat aan de Mohamed Rashied Pierkhanweg, een auto over de kop was geslagen en in een langs de weg lopende goot was beland. Verder dat er sprake was van persoonlijke ongelukken.
Bij aankomst van de politie werden drie personen die geen tekenen van leven vertoonden aangetroffen. Eén hunner lag op het wegdek. Een ander lag onder de auto in de goot, terwijl de derde bekneld zat in het voertuig. Verder bevond zich op de plek van het ongeval nog een ander slachtoffer met verwondingen.
De 20-jarige autobestuurder F.M bleek de plek te hebben verlaten en zich in beschonken toestand te hebben aangemeld op het politiebureau Santo Dorp. Hij blijkt niet in het bezit te zijn van een rijbewijs.
Met behulp van de brandweer werd het slachtoffers, die bekneld zat, uit het voertuig gehaald. Een ingeschakelde arts stelde de dood van de 18-jarige Faizel Pinas, Serena Eduart (18) en de 14-jarige Shedaina Mateda vast.
Het onderzoek wees uit dat de autobestuurder over de Mohamed Rashied Pierkhanweg reed. Hij kwam vanuit de richting van de Magentakanaalweg gaande in de richting van Sunny Point.
Ter hoogte van pand nr. 214 verloor de bestuurder vanwege zijn dronkenschap de controle over de besturing van het voertuig. F.M. ramde de schutting waarbij het voertuig over de kop sloeg en in de langs de weg lopende goot belandde.
De drie ontzielde lichamen van Faizel, Serena en Shedaina zijn voor obductie in beslag genomen. De autobestuurder F.M. zal na te zijn ontnuchterd worden voorgeleid bij een Hulpofficier van Justitie.
Het ander slachtoffer is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.
De materiële schade aan het voertuig is aanzienlijk. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden.

BEKIJK OOK
FSA overhandigt cheque aan Granman Aboikoni