fbpx
Politie-informatie dodelijk verkeersongeval in Nickerie

De 64-jarige bromfietser Sewdath Bisoen overleed maandag na een verkeersongeval aan de Middenstandspolder te Nickerie.

Bij aankomst van de politie op de locatie werd de bromfietser, die geen teken van leven meer vertoonde, op het wegdek aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast. Bisoen moet van zijn bromfiets zijn gevallen en daarbij een nekfractuur hebben opgelopen.

Uit politioneel onderzoek is gebleken dat Bisoen kort voor het ongeval een winkel te Paradise had aangedaan. Daar had hij zich te goed gedaan aan alcohol.

Het ontzielde lichaam is afgestaan aan de nabestaanden.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.