Pensioneigenaar Paramaribo-Noord en arbeider aangehouden

GFC NIEUWSREDACTIE- Een gemengd team van de politie pleegde in de nacht van 15 op 16 januari een inval bij een pension in Paramaribo-Noord.

De 36-jarige eigenaar R.E. die de lockdown-maatregelen heeft overtreden werd in de kraag gevat.

Bij een ingesteld onderzoek stuitten de wetsdienaren in de kantoorruimte van R.E. op jachtpatronen, drugs, verpakkingsmateriaal en een digitale weegschaal. De eigenaar verklaarde aan de politie dat hij een frequente drugsgebruiker is.

De illegale goederen werden in beslag genomen, waarna de eigenaar werd overgebracht naar het politiebureau Geyersvlijt. Na te zijn voorgeleid werd R.E. samen met de illegale goederen overgedragen aan de rechercheurs van Narcotica Brigade.

Een aantal personen dat in het pension werd aangetroffen en de Covid-19-maatregelen niet in acht namen, werden overgebracht naar de grote hal op het terrein van de Politie Academie. Na 05.00 uur in de ochtend werden zij heengezonden.

Tijdens het onderzoek kwam de 31-jarige arbeider A.A. in beeld, die op 18 januari door leden van de Narcotica Brigade werd aangehouden.

Zowel de eigenaar als de arbeider zijn op verdenking van overtreding van de vuurwapenwet en overtreding Wet Verdovende Middelen in verzekering gesteld.

Overige berichten