fbpx
Politie gestart met training ordedienstpersoneel verkiezing 25 mei

GFC NIEUWS- De politie is zaterdag in Brokopondo van start gegaan met het trainen van personen die op de dag van de verkiezing, maandag 25 mei, als ordedienstpersoneel zullen werken op de verschillende stemlocaties.

25 personen zijn getraind in Brokopondo. Zij zullen de politie ondersteunen om de orde te handhaven op de verschillende stemlocaties in het district op de dag van de verkiezing.

Door middel van praktische voorbeelden is duidelijk gemaakt wat van het ordedienstpersoneel verwacht wordt. De 25 personen kregen de gelegenheid om vragen te stellen.

De trainingen, die landelijk worden verzorgd, duren tot en met 9 mei. De getrainde personen zullen binnen hun district worden ingezet om ordedienstwerkzaamheden te verrichten onder leiding van de politie.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.