fbpx

Politie geeft meer details over dodelijke steekpartij Munder

GFC NIEUWS- De politie heeft vandaag meer details vrijgegeven over de 54-jarige Anoedjkoemar Chanai die afgelopen zondagmorgen doodgestoken werd op zijn woonadres in de Vanierstraat in het werkresort van politie Munder.

Een voorbijganger zag het ontzielde lichaam in de open garage op het woonadres liggen. Het lijk van de Chanai vertoonde steekverwondingen waardoor het al snel duidelijk was dat hij om het leven was gebracht.

Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast. Zijn ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen door de politie

Uit het voorlopige politieonderzoek is naar voren gekomen dat het slachtoffer door de 58- jarige Devanand H. is neergestoken.

BEKIJK OOK
Man aangehouden voor poging tot verkrachting 14-jarig meisje

Hij verklaarde aan de politie dat hij naar het het latere slachtoffer ging om een klus te klaren voor een vrouw die op hetzelfde adres woonachtig is. Voorts dat hij vaak mishandeld werd door Chanai

Op die bewuste zondagmorgen kregen de verdachte en Chanai weer ruzie met elkaar. De verdachte had een mes bij zich dat hij gebruikte om hem ettelijke steken toe te brengen.

Na zijn daad vluchtte hij weg maar werd dezelfde dag door de politie van het bureau Munder opgespoord en aangehouden.