fbpx

Politie geeft informatie over verkoold lichaam in uitgebrande container

GFC NIEUWSREDACTIE- De politie van Paranam trof na een melding van zware mishandeling en brandstichting op 26 december in het Casipora-gebied twee afgebrande containers en een verkoold lichaam in één van die containers aan.
Uit het onderzoek blijkt dat de 54-jarige Oemakant, de verdachte F.S. (41) en twee andere werknemers zaten te borrelen.
Op een bepaald moment vertrokken de twee andere werknemers met een ponton om andere werkzaamheden te gaan verrichten en lieten Oemakant en F.S. achter.
Enige tijd daarna belde Oemakant zijn zoon met de mededeling dat hij door F.S. was gekapt en dat hij zichzelf in zijn wooncontainer in veiligheid had gebracht.
Oemakant zei ook dat hij de ingang van de container van binnenuit had gebarricadeerd. Na het videogesprek tussen Oemakant en zijn zoon schakelde deze via het Command Center de politie in.
Intussen kwamen de twee andere werknemers terug en werden zij door F.S. die nog met een scherp voorwerp te keer ging bedreigd. Uit vrees renden zij weg en zochten hulp bij andere werknemers.
Bij terugkeer van de arbeiders stonden twee containers, waaronder die waarin Oemakant zich bevond, in lichter laaie.
Het verkoold lichaam van Oemakant is in beslag genomen.
Het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) heeft op 28 december de verdachte F.S. aangehouden, waarna hij werd voorgeleid en in verzekering is gesteld.
Deze zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

BEKIJK OOK
Pertjajah Luhur verstrekt 300 schoolpakketten aan scholieren