fbpx

Politie geeft informatie over personalia 5 doden zware aanrijding Afobakkaweg

GFC NIEUWS- De Public Relations van het Korps Politie Suriname (KPS) heeft vandaag de personalia van de vijf personen die omkwamen bij een zware aanrijding op de Afobakkaweg gepubliceerd.
Bij de botsing tussen een pick-up en een busje op 6 december omstreeks 15.40 uur aan de Afobakkaweg hebben vijf personen het leven gelaten en raakten acht anderen gewond.
Alle vijf overledenen waren inzittenden van het busje, inclusief de 49-jarige bestuurder Hansfried Runo Huur.
De personalia van de vier anderen zijn: Eniman Zandveld (48), de 53-jarige militair Leo Paulus, zijnde de man van Irene Sandar (41) en vader van het 11-jarig meisje Lorenza Paulus.
De vijf gewonden die opgenomen zijn in het ziekenhuis zijn A.P. (44) en haar vier kinderen E.P (19), Y.Z. (16), U.Z. (12) en de 8-jarige R.Z. De gewonde slachtoffers zijn respectievelijk de vrouw en kinderen van Eniman Zandveld die is omgekomen bij deze aanrijding.
De ontzielde lichamen zijn voor obductie in beslag genomen.
De verkeersunit van regio Midden is belast met het onderzoek van deze aanrijding.
In het politiebericht worden de namen van de inzittenden van de pick-up – die ook gewond raakten en per eigen gelegenheid naar het ziekenhuis werden gebracht – niet genoemd. In de pick-up zaten een man, zijn echtgenote en kind. Hun gezondheidstoestand is niet bekend.

BEKIJK OOK
Financiën voert onderhandelingen voor verdere verzachting effecten crisis