fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Politie geeft informatie over moord-zelfmoordgeval

GFC NIEUWS- De 59-jarige beveiliger, Nicolaas Puplampu, heeft zijn 26-jarige supervisor Ritesh Chikoer vrijdag enkele fatale messteken toegebracht met een mes.

Na zijn daad heeft Puplampu een verdelgingsmiddel ingenomen. Het slachtoffer Chikoer is vrijdagavond overleden, terwijl Puplampu zaterdagochtend overleed.

Uit het politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat Puplampu op post was op een locatie in de Coesewijnestraat. De supervisor Chikoer ging met de pendelbus van het security bedrijf naar Puplampu om hem aan te geven dat hij een andere post moest gaan bemannen. Er ontstond een woordenwisseling tussen Puplampu en Chikoer, omdat Puplampu niet naar een andere bewakingspost wilde gaan.

Op een gegeven moment leek Puplampu zich neergelegd te hebben aan de opdracht van Chikoer, want hij nam plaats in de pendelbus. Chikoer nam ook plaats in de bus.

Ter hoogte van de Kasabaholoweg greep Puplampu Chikoer van achteren in een wurggreep vast waarna hij hem ettelijke messteken toebracht in onder andere diens nek en bovenlichaam.

OOK INTERESSANT
850 PK supertruck ontworpen voor ultieme overleving

De bestuurder van de bus, die zag wat er gebeurde, bracht het voertuig tot stilstand en Puplampu maakte gebruik van die gelegenheid om uit te stappen en te vluchtten.

De chauffeur reed met Chikoer naar het politiebureau Uitvlugt om de politie te alarmeren over het gebeurde en om door te geven waar Puplampu woont. Vervolgens reed hij met Chikoer naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, alwaar Chikoer dezelfde avond het leven liet.

Ondertussen reed de politie van Uitvlugt naar de woning van Puplampu om hem op te sporen en aan te houden. Bij het zien van de politie nam Puplampu een verdelgingsmiddel in. De politie verleende slachtofferhulp door hem naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis te brengen. Zaterdagochtend gaf Puplampu de geest.

De ontzielde lichamen zijn afgestaan aan de nabestaanden van het slachtoffer en de dader.