fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Politie geeft informatie over dodelijk verkeersongeval

GFC NIEUWS- De politie van Geyersvlijt kreeg op vrijdagmiddag de melding van een verkeersongeval in de Mayalaan, waarbij twee vrouwen het leven hadden gelaten.
Politieambtenaren gingen ter plaatse voor onderzoek en troffen een auto in een trens aan. Er zaten twee jonge vrouwen in het voertuig en zij vertoonden geen teken van leven. Dezelfde dag is gebleken dat de jonge vrouwen de 21-jarige Joella Renfurm en de 23-jarige Sarah Wartes waren.
De brandweer werd ingeschakeld en brandweerlieden zorgden ervoor dat de twee slachtoffers uit het voertuig gehaald werden. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast van Joella en Sarah. De ontzielde lichamen zijn door de politie in beslag genomen voor obductie.
Uit het voorlopig politieonderzoek is naar voor gekomen dat Renfurm het voertuig bestuurde, terwijl Sarah de mede-inzittende was. Het voertuig ging op een gegeven moment over de kop en belandde in de trens.
Het is nog niet duidelijk voor de politie hoe het kwam dat het voertuig over de kop sloeg en in de trens belandde. Het voertuig is hangende het onderzoek in beslag genomen door de politie.

OOK INTERESSANT
Ondersteuning voor landbouwer te Perika