fbpx
Politie geeft informatie over dodelijk verkeersongeval

GFC NIEUWS- De politie van Geyersvlijt kreeg op vrijdagmiddag de melding van een verkeersongeval in de Mayalaan, waarbij twee vrouwen het leven hadden gelaten.

Politieambtenaren gingen ter plaatse voor onderzoek en troffen een auto in een trens aan. Er zaten twee jonge vrouwen in het voertuig en zij vertoonden geen teken van leven. Dezelfde dag is gebleken dat de jonge vrouwen de 21-jarige Joella Renfurm en de 23-jarige Sarah Wartes waren.

De brandweer werd ingeschakeld en brandweerlieden zorgden ervoor dat de twee slachtoffers uit het voertuig gehaald werden. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast van Joella en Sarah. De ontzielde lichamen zijn door de politie in beslag genomen voor obductie.

Uit het voorlopig politieonderzoek is naar voor gekomen dat Renfurm het voertuig bestuurde, terwijl Sarah de mede-inzittende was. Het voertuig ging op een gegeven moment over de kop en belandde in de trens.

Het is nog niet duidelijk voor de politie hoe het kwam dat het voertuig over de kop sloeg en in de trens belandde. Het voertuig is hangende het onderzoek in beslag genomen door de politie.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.