fbpx

Politie geeft informatie over 80ste verkeersdode

De 17-jarige bromfietser Mitchel Doom is na een aanrijding vandaag in het ziekenhuis overleden. Hij kwam op maandag 7 december in botsing met twee personenauto’s aan de Malangweg, schrijft de PR van het KPS.

Onderzoek wees uit dat de bromfietser en een van de personenauto’s dezelfde rijrichting hadden. Zij kwamen vanuit de Wilhelminaweg richting de Vredenburgweg. De andere personenauto reed in tegengestelde richting.

Op een gegeven moment haalde Mitchel, die vergezeld was van een duorijder, zijn voorrijder aan de rechterzijde in. Hij kwam in botsing met zijn tegenligger. De bromfietser met zijn 14-jarige duorijder Sahiel S. slingerden terug op hun rijhelft. Het tweetal werd onderschept door het ander voertuig dat door hen was ingehaald.

OOK INTERESSANT
Tweedaags werkbezoek TCT-minister aan Frans-Guyana

Zowel de bromfietser als de duorijder liepen zware letsels op en waren niet aanspreekbaar. Zij werden ter verpleging op de afdeling Intensive Care opgenomen.
Sahiel is nog opgenomen in het ziekenhuis.

Het ontzielde lichaam van Mitchel is voor obductie in beslag genomen. Met het overlijden van Mitchel stijgt de verkeersbarometer landelijk naar 80.(GFC)