fbpx
Politie Flora sluit 19-jarige op voor zware mishandeling

De politie van het ressort Flora heeft de 19-jarige Clyde M. zaterdag aangehouden en in verzekering gesteld voor mishandeling.

Clyde heeft zijn 20- jarige vriend G.M. zwaar mishandeld bij een appartementencomplex aan de Kalkbranderijstraat.

Clyde heeft G.M. een slag in het gelaat toegebracht met een eind hout. Door die slag raakte G.M. bewusteloos en liep ook een verwonding op aan zijn linkeroog.

G.M. werd met de ambulance overgebracht naar het Academisch Ziekenhuis alwaar hij ter verpleging werd opgenomen. Op zaterdag 20 april werd G.M. ontslagen uit het ziekenhuis en deed hij aangifte tegen Clyde bij de politie.

De verdachte werd opgespoord en aangehouden. Bij zijn voorgeleiding heeft Clyde aangegeven dat G.M. hem met een eind hout te lijf wilde gaan. Hij zag echter kans om G.M. het eind hout afhandig te maken en sloeg hem daarmee in het gezicht, waardoor hij gewond raakte.

Het verder politioneel onderzoek bracht naar voren dat Clyde ruzie kreeg met zijn vriend G.M. omdat Clyde de beschuldiging geuit had dat G.M. zijn zilveren halsketting had gestolen.

G.M. ging Clyde op dinsdag 16 april om rekenschap vragen. Clyde zei tegen G.M. om de zaak te laten voor wat het was. Toen hij wegliep, werd hij door Clyde met het eind hout aangevallen en mishandeld.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.