Politie Flora sluit 19-jarige op voor zware mishandeling

De politie van het ressort Flora heeft de 19-jarige Clyde M. zaterdag aangehouden en in verzekering gesteld voor mishandeling.

Clyde heeft zijn 20- jarige vriend G.M. zwaar mishandeld bij een appartementencomplex aan de Kalkbranderijstraat.

Clyde heeft G.M. een slag in het gelaat toegebracht met een eind hout. Door die slag raakte G.M. bewusteloos en liep ook een verwonding op aan zijn linkeroog.

G.M. werd met de ambulance overgebracht naar het Academisch Ziekenhuis alwaar hij ter verpleging werd opgenomen. Op zaterdag 20 april werd G.M. ontslagen uit het ziekenhuis en deed hij aangifte tegen Clyde bij de politie.

De verdachte werd opgespoord en aangehouden. Bij zijn voorgeleiding heeft Clyde aangegeven dat G.M. hem met een eind hout te lijf wilde gaan. Hij zag echter kans om G.M. het eind hout afhandig te maken en sloeg hem daarmee in het gezicht, waardoor hij gewond raakte.

Het verder politioneel onderzoek bracht naar voren dat Clyde ruzie kreeg met zijn vriend G.M. omdat Clyde de beschuldiging geuit had dat G.M. zijn zilveren halsketting had gestolen.

G.M. ging Clyde op dinsdag 16 april om rekenschap vragen. Clyde zei tegen G.M. om de zaak te laten voor wat het was. Toen hij wegliep, werd hij door Clyde met het eind hout aangevallen en mishandeld.

Overige berichten