fbpx
Politie en leden OWT&C houden gezamenlijke verkeerscontrole op lijnbussen

GFC NIEUWS- De politie heeft in samenwerking met leden van het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C) op 31 januari verkeerscontrole uitgevoerd op lijnbussen aan de Coesewijnestraat.

Het team van de politie bestond uit een gemengde eenheid van Verkeersunit Regio Midden, Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) en het Verkeer Handhavingsteam (VHT).

In totaal zijn er 15 buschauffeurs van lijnbussen staande gehouden om hun bescheiden te controleren. Daarbij zijn van alle 15 buschauffeurs de vergunningen ingevorderd door de leden van OWT& C.

Zes bestuurders die een verkeersvonnis op hun naam hadden staan, moesten die gelijk voldoen.

Verder zijn vijf bestuurders bekeurd voor het rijden op zodanige wijze, zes bestuurders voor het rijden door het rode verkeerslicht en één bestuurder die over het rijwielpad had gereden.

Door het ministerie van OWT&C zullen er maatregelen worden getroffen tegen deze bushouders.

Bestuurders het is verboden zich zodanig op de weg te gedragen, dat de vrijheid en vooral de veiligheid van anderen in gevaar wordt gebracht.

Meer nieuws

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.