fbpx

Politie: dodelijk verkeersslachtoffer had geen geldig rijbewijs

GFC NIEUWS- De 30-jarige autobestuurster, Imelda Mac-Intosch, die woensdagmiddag bij een verkeersongeval op de Oost-Westverbinding ter hoogte van kilometer 92,5 in Coronie het leven liet, had volgens de politie geen geldig rijbewijs.
Op de locatie trof de politie van Friendship een personenauto over de kop in een trens aan. In dat voertuig werd de bestuurster Mac-Intosch, haar man en hun kinderen van 8 en 6 jaar aangetroffen.
Mac- Intosch vertoonde geen teken van leven, terwijl de mede-inzittenden klaagden over lichaamspijnen. Zij werden per ontboden ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.
Het vermoeden bestaat dat de vrouw de controle over de besturing van de auto verloor, waarbij die ettelijke keren over de kop sloeg en uiteindelijk in de trens langs de weg terechtkwam. Haar ontzielde lichaam is door de politie aan de nabestaanden afgestaan.
Het is vooralsnog niet duidelijk voor de politie waarom Mac-Intosch de auto bestuurde in plaats van haar man, die wel beschikte over een geldig rijbewijs. Het zwaar beschadigde voertuig is door de politie voor herkeuring in beslag genomen.

BEKIJK OOK
Ramdin: “effecten koloniaal verleden gaan veel dieper dan men denkt ”