fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Politie Coronie grijpt in: actievoerders verwijderd

GFC NIEUWS- De politie van Coronie heeft vanmorgen opgetreden tegen enkele actievoerders, nadat de Oost-westverbinding nabij Totness in het district vanmorgen weer werd gebarricadeerd.
Het gaat om personen die kort voor de verkiezingen in dienst zijn genomen door de vorige regering en tot nu toe geen salaris hebben ontvangen. Districtscommissaris Maikel Winter van Coronie heeft de politie vanmorgen opdracht gegeven om de mensen te verwijderen, waarna de weg werd opengesteld.
Winter betreurt het dat men vandaag weer is overgegaan tot het barricaderen van de weg, omdat hij gisteren een gesprek had met de groep. Vanochtend had de burgervader weer een gesprek met een deel van de groep. Tijdens het gesprek kreeg hij de melding binnen dat de weg weer was afgesloten.
Winter gelooft dat de groep politiek wordt aangestuurd. Het zou gaan om personen die in dienst zijn van de ministeries van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV), Openbare Werken (OW) en Regionale Ontwikkeling & Sportzaken (RO&S).

OOK INTERESSANT
Vissers gaan elkaar te lijf met kapmessen en houwers