fbpx

Politie Calcutta houdt drie roofverdachten aan

GFC NIEUWS- De politie heeft drie personen aangehouden die zich schuldig hebben gemaakt aan beroving.

De politie van Calcutta kreeg in de ochtend van vrijdag 4 oktober de roofmelding binnen en deed de plek aan voor onderzoek.

Ter plaatse werd het slachtoffer R.F. (58) aangetroffen die verklaarde dat hij door twee mannen was beroofd. Eerder op de avond kwam hij een 23-jarige vrouw M.R. bij de winkel tegen die hem om een twintig SRD vroeg.

Het slachtoffer beweert dat hij het geld niet had en stelde voor dat zij het thuis bij hem kwam ophalen.

M.R. deed het adres aan en na ongeveer 30 minuten later verschenen twee mannen van Hindoestaanse afkomst ter plaatse op een bromfiets. Zij spraken haar aan in het Hindoestaans en zei de vrouw plotseling dat ze wegging.

BEKIJK OOK
Landelijk veiligheidscontroles opgevoerd

De mannen wilden het geldbedrag van de man hebben, maar hij weigerde. Ze werden boos en mishandelden hem met een eind hout, waardoor hij het bewustzijn verloor.

Toen hij bij kennis kwam, zag hij dat zijn huis overhoop was gehaald en dat zijn mobiele telefoon, autosleutels en een geldbedrag in SRD waren gestolen.

De verdachten zijn in beeld gebracht en aangehouden. Het betreft de 25-jarige Varesh R., en Akshaykoemar V. (23) die zijn ingesloten. Ook de 23-jarige M.R. is ingesloten voor medeplichtigheid.

Het voorlopig onderzoek heeft uitgewezen dat de 23-jarige vrouw zichzelf zogenaamd aanbiedt voor geld, een voorschot vraagt en voorstelt om de verdere afhandeling later thuis te voltooien. De slachtoffers worden dan beroofd door familieleden.