fbpx
Politie betrapt man op ‘uit elkaar rukken’ lichaam echtgenote

GFC NIEUWS- Politieagenten in New York, VS, hebben een man op heterdaad betrapt, terwijl hij bezig was het lichaam van zijn vrouw ‘uit elkaar te rukken’, nadat hij haar had doodgeschoten.

Familieleden hadden de politie ingeschakeld nadat ze een aantal dagen niets van Allen hadden gehoord en ze haar telefoon niet beantwoordde.

In eerste instantie beweerde Phillip Farren dat Allen hem had verlaten.

Wat hij niet verwachtte, was dat de politie onverwachts een bezoek zou brengen. Hij had een aantal hakmessen bij zich en op de grond lagen er lichaamsdelen van een vrouw.

Uit het onderzoek blijkt dat het om het lijk van Allen ging en dat hij de vrouw eerder deze week had doodgeschoten.

Familieleden beweren dat de vrouw vaker werd mishandeld.

Meer nieuws

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)