fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Politie: 13-jarige bromfietser veroorzaker dodelijke aanrijding

GFC NIEUWS- Bij een aanrijding tussen twee bromfietsers in de Hariannaweg, Nickerie, is de 46-jarige bromfietser, Newradj Bihary overleden.
Bihary reed met zijn bromfiets over de Hariannaweg toen hij werd aangereden door de 13-jarige bromfietser S.R. die vanuit tegenovergestelde richting kwam aangereden.
Uit het onderzoek van de politie is naar voren gekomen dat S.R. op de rijhelft van Bihary terechtkwam met als gevolg de aanrijding.
De bromfietser Bihary raakte zodanig gewond dat hij ter plaatse overleed. Het ontzielde lichaam is voor obductie in beslag genomen.
De veroorzaker S.R. is ook gewond geraakt en heeft vermoedelijk een linker onderarm fractuur. Hij is ter verpleging opgenomen in het Mungra Streekziekenhuis Nickerie.
Vanwege zijn leeftijd is S.R. nog niet bevoegd om een bromfiets te rijden op de openbare weg. Het politiedossier met betrekking tot deze aanrijding zal voor verdere afhandeling opgestuurd worden naar het Openbaar Ministerie.

OOK INTERESSANT
Santokhi na 3 jaar regeren: We zijn nog niet klaar!