fbpx
Poging tot ontvoering 7-jarige leerling blijkt niet waar te zijn

GFC NIEUWS- Via WhatsApp werd in januari een geluid- en filmopname gedeeld over twee personen die gepoogd hebben een zevenjarig meisje te ontvoeren in de latourweg.

Een vrouw zou het kind hebben vastgepakt met de bedoeling om haar in een auto mee te nemen, maar het kind kans zag om uit de greep van de vrouw te raken.

Uit het politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat het meisje gelogen heeft. Voorts dat de 59-jarige Magdalena N. het kind heeft aangezet om dat leugenverhaal te vertellen.

Magdalena beweert dat ze dat filmpje heeft gemaakt met de bedoeling om de samenleving bewust te maken over zaken die kunnen gebeuren met kinderen.

Na overleg met het Openbaar Ministerie heeft de politie Magdalena na verhoor heengezonden.

Er is een dossier ter zake opgemaakt en gestuurd naar het Openbaar Ministerie voor verdere afhandeling.

Meer nieuws

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.