fbpx

Podosiri zoeker treft lijk man aan; vermoedelijk misdrijf in het spel

De politie van Rijsdijk heeft maandag het levenloos lichaam van de 46-jarige Rahman Moefied aangetroffen aan de Jimmyweg. Na een telefonische melding van een podosiri zoeker dat hij een lijk van een man heeft gesignaleerd, werd het adres aangedaan.

Daar aangekomen troffen de ingeschakelde eenheden het ontzielde lichaam van Moefied aan. Gelet op de aangetroffen sporen bestaat het vermoeden dat er misdrijf in het spel is, meldt de PR van het KPS.

Uit het voorlopig onderzoek is gebleken dat de echtgenote van de man op zondag 5 november aangifte van vermissing heeft gedaan op het politiebureau Geyersvlijt. Zij verklaarde dat haar echtgenoot op zaterdag 4 november uit huis is gegaan. Toen hij tot zondagmorgen niet thuis was en telefonisch niet bereikbaar was, vond ze dit vreemd en deed aangifte.

OOK INTERESSANT
Verhuurder supermarkt wegens diefstal aangehouden

Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het ontzielde lichaam is door de nabestaanden positief herkend. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het lijk voor obductie in beslag genomen.

Er zijn nog geen verdachten in deze zaak aangehouden. Het onderzoek is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.(GFC)