fbpx

PL’ers Nickerie mogen rekenen op ondersteuning partij

GFC NIEUWS- De voorzitter van de Pertjajah Luhur, Paul Somohardjo, is gisteren teruggekeerd van een tweedaags bezoek aan Nickerie.
Het is de eerste keer dat de PL-voorman een bijeenkomst heeft met de structuren van de partij in dit district na de verkiezingen van 25 mei 2020. Hij hield de aanwezigen voor om niet ontmoedigd te raken en verzekerde hen dat de PL haar harde werkers niet is vergeten. Zij kunnen rekenen op de ondersteuning van de partij.
Het voornaamste doel van het bezoek was om de kernen van Nickerie en de harde werkers van de partij, met inachtneming van de Covid-19-maatregelen, op de hoogte te stellen van de ontwikkelingen die de partij heeft doorgemaakt sinds de verkiezingsdag.
Somohardjo bedankte alle structuren ook voor hun enorme inzet. Jammer genoeg heeft de partij geen zetels behaald in Nickerie. Dat de PL toch deel uitmaakt van de regering, vervult de PL-voorzitter met dankbaarheid.
Voorts deelde hij mede dat de samenwerking tussen de regeringspartijen goed te noemen is. “De samenwerking is bijzonder goed. We hebben begrip voor elkaar. We verstaan elkaar. Alleen door samen te werken kunnen we het land tot ontwikkeling brengen”, zegt Somohardjo.
Als voorbeeld van de goede samenwerking noemt Somohardjo de invulling van de verschillende posten op de ministeries door de verschillende regerende partijen. Hij geeft aan dat het directieteam op de verschillende ministeries wordt ingevuld door alle partijen die deel uitmaken van de coalitie.

BEKIJK OOK
Surpost Money Exchange mag zich niet uitgeven als wisselkantoor