fbpx
PL’ers Nickerie mogen rekenen op ondersteuning partij

GFC NIEUWS- De voorzitter van de Pertjajah Luhur, Paul Somohardjo, is gisteren teruggekeerd van een tweedaags bezoek aan Nickerie.

Het is de eerste keer dat de PL-voorman een bijeenkomst heeft met de structuren van de partij in dit district na de verkiezingen van 25 mei 2020. Hij hield de aanwezigen voor om niet ontmoedigd te raken en verzekerde hen dat de PL haar harde werkers niet is vergeten. Zij kunnen rekenen op de ondersteuning van de partij.

Het voornaamste doel van het bezoek was om de kernen van Nickerie en de harde werkers van de partij, met inachtneming van de Covid-19-maatregelen, op de hoogte te stellen van de ontwikkelingen die de partij heeft doorgemaakt sinds de verkiezingsdag.

Somohardjo bedankte alle structuren ook voor hun enorme inzet. Jammer genoeg heeft de partij geen zetels behaald in Nickerie. Dat de PL toch deel uitmaakt van de regering, vervult de PL-voorzitter met dankbaarheid.

Voorts deelde hij mede dat de samenwerking tussen de regeringspartijen goed te noemen is. “De samenwerking is bijzonder goed. We hebben begrip voor elkaar. We verstaan elkaar. Alleen door samen te werken kunnen we het land tot ontwikkeling brengen”, zegt Somohardjo.

Als voorbeeld van de goede samenwerking noemt Somohardjo de invulling van de verschillende posten op de ministeries door de verschillende regerende partijen. Hij geeft aan dat het directieteam op de verschillende ministeries wordt ingevuld door alle partijen die deel uitmaken van de coalitie.

Meer nieuws

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.