Playboymodel claimt dat cannabis haar tumor geneest na weigering chemo

GFC NIEUWS-Een playboymodel met terminale kanker zegt dat het gebruik van medicinale cannabis haar tumor geneest, nadat ze chemotherapie weigerde.

Kerri Parker, 34, hoopt binnen drie maanden genezen te zijn van deze ziekte.

De gewezen Miss Groot-Brittanië en huidige Miss Europa beweert dat haar tumor zichtbaar is gekrompen in grootte en zuivert cannabis haar lichaam van kanker.

Parker zegt: “Ik dacht dat hersentumor me zou doden, maar nu gaat dat niet gebeuren.”

“Nu heb ik eindelijk weer een leven – Miss World was niet mijn laatste show.”

“Ze hadden het allemaal verkeerd; artsen hier hadden gezegd dat cannabis geen kanker geneest en dat de tumor me zal doden. Ze beweerden zelf dat het mijn situatie zou verergeren en dat het alleen werkt bij kinderen.”

Parker, die Playboymodel was en een zwarte band heeft in martial arts, zegt aan Mail Online: “Zij hebben me zodanig afgeschrikt dat ik mijn leven on-hold had gezet voor chemo en radiotherapiebehandeling. Maar niet nu.

“Als ik de helft van mijn hersentumor kan verkleinen, zal het ander deel ook verdwijnen.”

Bij de vrouw werd voor het eerst in 2013 hersenkanker vastgesteld. Ze werd geopereerd om de kanker te verwijderen.

Afgelopen september werd ze weer geconfronteerd met slecht nieuws dat de kanker terug was.

Parkeert beweert dat artsen in Amerika menen dat de kanker haar hersenen volledig al in beslag had moeten nemen en al een beroerte moest krijgen, maar dat de medicinale cannabis dat heeft voorkomen.

“Specialisten in Amerika zeggen dat de kanker is gekrompen. De realiteit is dat ik terminale kanker heb genezen.”

“Het is walgelijk dat zij mensen deze informativ hier onthouden, terwijl er mensen sterven die niet dood hoefden te gaan.”

Maar ‘Cancer Research UK’ zegt dat er onvoldoende betrouwbaar bewijsmateriaal aanwezig is om vast te kunnen stellen dat cannabis kanker kan genezen.

Overige berichten