fbpx

‘Playboy’ adviseert mannen: als ze niet wil spreiden moet je haar loslaten

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een rokkenjager uit de Nederlandse hoofdstad Amsterdam adviseert mannen in de sportschool waar hij traint om zich op relatievlak veel harder op te stellen.

De 31- jarige man legt aan de lifestyleredactie van GFC Nieuws uit dat veel van zijn seksegenoten softies zijn.

“Ik ben elke dag in de gym en praat er vaak over met mijn makkers. Zij proberen soms wel maandenlang een vrouw hun bed in te krijgen”.

“Om dat te bereiken doen ze soms de meest belachelijke dingen zoals het sturen van bloemen en cadeaus”.

“Anderen gaan langere tijd uit met vrouwen, geven duizenden euro’s uit aan tripjes en restaurantbezoeken zonder ooit zelfs een kusje te hebben gehad”, beweert hij.

BEKIJK OOK
Man wil ondanks relatiebreuk nog steeds bepalen waar zijn ex- vriendin naar toe mag gaan

“Mijn advies is om al na de derde date je conclusies te trekken en indien nodig het contact te verbreken. Als ze haar benen na het derde afspraakje niet wenst open te spreiden of wil tongzoenen, is het tijd om vaarwel te zeggen”, meent hij.

Hij zegt verder zeker te weten dat veel dames voor sommige mannen wel direct met de benen wijd gaan, maar bij anderen de indruk wekken dat ze moeilijk te versieren zijn.

“Als een vrouw je echt leuk vindt, zal ze je al na de eerste date willen kussen en bij de derde zeer zeker met haar benen wijd gaan”, is zijn visie.

Foto ter illustratie.