fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

PL-voorzitter Somohardjo: Darson-Grant moet sorry zeggen

GFC NIEUWS- Paul Somohardjo, voorzitter van de Pertjajah Luhur (PL), wil dat Alisa Darson-Grant haar verontschuldigingen aanbiedt voor uitspraken die ze over hem heeft gedaan.
Doet ze dat niet, dan maakt hij een rechtszaak aanhangig tegen haar. Somohardjo heeft daarvoor de jurist Alwin Baarh ingeschakeld.
Darson-Grant had op 30 september als bestuurslid van de Algemene Bond van Personeel Ministerie van Binnenlandse Zaken (ABP Biza) een petitie aangeboden aan vicepresident Ronnie Brunswijk.
Bij die gelegenheid heeft ze aangegeven dat vrouwelijke leden van de bond meermalen hun klachten hebben gedeponeerd over seksistische opmerkingen die Paul Somohardjo zou hebben gemaakt op de werkvloer. Ook zei ze dat de PL-voorzitter postvat op Biza, terwijl hij geen enkele hoedanigheid bezit en er ook nog gebrek is aan ruimtes.
Via zijn raadsman heeft Somohardjo gesteld dat de uitlatingen van Darson-Grant niet op waarheid berusten en krenkend zijn. Bovendien wist zij dat haar uitlatingen via radio, tv, kranten en social media zouden worden gepubliceerd en uitgezonden. Hiermee heeft ze de PL-voorzitter geschaad in onder anderen zijn maatschappelijke, religieuze, humanitaire en financieel leven en beleving.
Baarh heeft Darson-Grant gesommeerd om binnen twee dagen na ontvangst van de brief haar verontschuldigingen aan te bieden, en wel via dezelfde media die haar uitspraken hebben gepubliceerd en uitgezonden.

OOK INTERESSANT
Pertjajah Luhur begonnen met druk bezochte 'ondro oso' vergaderingen