fbpx
PL-voorzitter Somohardjo: Darson-Grant moet sorry zeggen

GFC NIEUWS- Paul Somohardjo, voorzitter van de Pertjajah Luhur (PL), wil dat Alisa Darson-Grant haar verontschuldigingen aanbiedt voor uitspraken die ze over hem heeft gedaan.

Doet ze dat niet, dan maakt hij een rechtszaak aanhangig tegen haar. Somohardjo heeft daarvoor de jurist Alwin Baarh ingeschakeld.

Darson-Grant had op 30 september als bestuurslid van de Algemene Bond van Personeel Ministerie van Binnenlandse Zaken (ABP Biza) een petitie aangeboden aan vicepresident Ronnie Brunswijk.

Bij die gelegenheid heeft ze aangegeven dat vrouwelijke leden van de bond meermalen hun klachten hebben gedeponeerd over seksistische opmerkingen die Paul Somohardjo zou hebben gemaakt op de werkvloer. Ook zei ze dat de PL-voorzitter postvat op Biza, terwijl hij geen enkele hoedanigheid bezit en er ook nog gebrek is aan ruimtes.

Via zijn raadsman heeft Somohardjo gesteld dat de uitlatingen van Darson-Grant niet op waarheid berusten en krenkend zijn. Bovendien wist zij dat haar uitlatingen via radio, tv, kranten en social media zouden worden gepubliceerd en uitgezonden. Hiermee heeft ze de PL-voorzitter geschaad in onder anderen zijn maatschappelijke, religieuze, humanitaire en financieel leven en beleving.

Baarh heeft Darson-Grant gesommeerd om binnen twee dagen na ontvangst van de brief haar verontschuldigingen aan te bieden, en wel via dezelfde media die haar uitspraken hebben gepubliceerd en uitgezonden.

Meer nieuws

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…