fbpx
Facebook Pagelike Widget

PL-structuren voeren krachtige mobilisatiecampagne voor massameeting

GFC NIEUWS- Structuren van de Pertjajah Luhur (PL) hebben een krachtige mobilisatiecampagne op touw gezet om de massameeting van 24 februari tot een succes te maken.

PL-voorzitter Paul Somohardjo is samen met adspirant DNA-kandidaten, hoofdbestuursleden en kernleden huis aan huis gegaan om de bewoners in de verschillende buurten persoonlijk uit te nodigen.

De kick-off van de huis-aan-huis mobilisatie voor de massameeting is gegeven in de wijk nabij de markt te Leiding 11A, waar de bijeenkomst ook zal worden gehouden. “Wij zijn de enige partij die het aandurven om op dezelfde dag als de NDP een massameeting te organiseren. Wie vóór de democratie is, komt op onze massameeting. Wie vóór dictatuur en autocratie is, zal naar de meeting van de NDP gaan”, stelt Somohardjo.

De huis-aan-huis-actie is niet alleen om het volk uit te nodigen voor de massameeting. “Het is ook bedoeld om de PL zichtbaarder te maken, de mensen persoonlijk te ontmoeten en ze te motiveren om te gaan stemmen. Daarmee kunnen ze mede bepalen en richting geven aan onze toekomst. De meest gehoorde reacties van de mensen waar we zijn geweest, waren: ‘Waar waren jullie? We keken zo naar jullie uit. Dat was hartverwarmend. Daaruit blijkt dat ze echt naar de komst van de partij in hun buurt hebben uitgekeken”, zegt PL-secretaris Rob Soentik.

Inmiddels wapperen in diverse buurten in de verschillende districten de PL-vlaggen. “In tegenstelling tot wat sommige peilingen aangeven, zien we in het veld dat er een heleboel mensen zijn die met ons sympathiseren. Ze geven zelf aan dat ze voor de PL gaan. En dat is echt een motivatie voor ons om de straat op te gaan en de mensen te blijven motiveren”, zegt Soentik.

Meer nieuws

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…