fbpx

PL: Samenwerking met NDP absoluut geen optie

GFC NIEUWS- “De NDP heeft in de laatste vijf jaar bewezen dat ze het land niet kan regeren.
Sterker nog, het land is dankzij het wanbeleid van de huidige regering naar de rand van de afgrond gebracht. Een samenwerking met de NDP na 25 mei is absoluut geen optie”, zegt voorzitter Paul Somohardjo van de Pertjajah Luhur (PL) resoluut.
Tijdens een vergadering met PL-kandidaten en -campagneteams heeft hij een ferm applaus gevraagd voor Krishna Mathoera van de VHP, die in het programma Kal Aaj Aur Kal heeft gesteld dat het voor haar einde dienst is, indien de VHP – uitgaande van een hypothetische situatie – een samenwerking zou aangaan met de NDP. Voor haar is samenwerking met de NDP uitgesloten.
Somohardjo heeft kandidaten en campagneteams, alsook de ondersteunende structuren, opgeroepen om zich de komende tijd extra in te zetten. De partij gaat de laatste week voor de verkiezingen groots in. Soundtrucks en grote optochten, Drive-Thru-massameetings, huis-aan-huis-bezoeken en promotie via de media staan op het programma.
Intussen is er in verband met Ied-Ul-Fitre ook een speciale actie gaande op de basisgoederen. Vier dagen lang worden dezelfde prijzen gehanteerd die golden tijdens de Moederdagactie. “We zijn een winnende partij en we gaan het goed doen!” stelde de PL-voorman.
In Nickerie wordt de Drive-Thru-massameeting donderdag al gehouden, terwijl de overige districten op vrijdag zullen meedoen. Vanuit alle hoeken en streken worden leden en sympathisanten verwacht, die naar een nader te bepalen locatie zullen komen om – zittend in de auto – te luisteren naar de laatste verkiezingsboodschappen voordat 25 mei aanbreekt.
Via een grote wide screen zal het publiek de sprekers beter kunnen volgen, terwijl het geheel live wordt uitgezonden. Op deze manier kan de partij een grote massa bereiken, zonder de Covid-regels te overtreden.

BEKIJK OOK
Humphrey Tjin Liep Shie leidt presidentiële werkgroep Onderzoek Sabaku Village