fbpx
Facebook Pagelike Widget

PL maakt zich sterk voor seniorenparken

Een van de zaken die als prioriteit in het partijprogramma van de Pertjajah Luhur(PL) staat opgenomen is verbetering van de woon- en leefsituatie van senioren.

De ouden van dagen hebben hard gewerkt om Suriname tot ontwikkeling te helpen brengen en verdienen daarom hun oude dagen in glorie door te brengen, zegt PL-kandidaat Mike Noersalim.

“Onze oudjes verdienen het niet om in een bejaardentehuis gestopt te worden maar hebben het recht om gelukkig oud te worden. Daarom gaan wij ons sterk maken dat er seniorenparken worden opgezet waar onze oudjes in alle rust en plezier hun dagen kunnen doorbrengen”, meent hij.

PL heeft reeds de stap gemaakt met het opzetten van bejaardentehuizen en het organiseren van de Bigi Sma Dey als partij. Het opzetten van seniorenparken is het verlengde daarvan, zegt Noersalim. Dit is een van de zaken waarvoor hij zich persoonlijk zal sterk maken in het parlement wanneer hij is gekozen.

Meer nieuws

Surinaamse kunst in de VS

GFC NIEUWS- Van 7 Surinaamse kunstenaars, verbonden aan Readytex Art Gallery, is werk opgenomen in een groepsexpositie in de VS: Cultural Encounters: Art of Asian…

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.