fbpx
PL houdt structurenvergadering inzake hameroverdracht Somohardjo

Structuren van de Pertjajah Luhur (PL) hebben PL-voorzitter Paul Somohardjo gevraagd zijn besluit om de hamer over te dragen in heroverweging te nemen.

Zij hebben een beroep op hem gedaan om de partij de komende algemene, vrije en geheime verkiezingen nog te leiden. Somohardjo zegt desgevraagd het beroep dat op hem is gedaan in overweging te willen nemen, op voorwaarde dat hij na de verkiezingen van 2020 alsnog de voorzittershamer zal overdragen.

Deze kwestie zal worden besproken tijdens de eerstvolgende structurenvergadering, die op zondag over twee weken zal worden gehouden.

Kort na het bericht dat de partij eind dit jaar belangrijke bestuursverkiezingen zal houden, waarbij de partijleiding en het bestuur van de partijraad zullen worden vernieuwd, stroomden de telefoontjes binnen bij PL-voorzitter Somohardjo.

Hem is gevraagd nog niet te bedanken, maar de partij tot en met de verkiezingen van 2020 te leiden. “Dat wil ik wel doen, op voorwaarde dat ik de hamer na de verkiezingen och kan overdragen”, zegt Somohardjo desgevraagd.

Hij herdenkt op 2 mei dit jaar zijn 75ste geboortedag.

2018 zal een belangrijk jaar zijn voor de PL. De partij houdt eind dit jaar bestuursverkiezingen. Voorts zal ze in diverse districten nieuwe kernen installeren, terwijl de bestaande kernen opnieuw zullen worden geïnstalleerd, teneinde de verkiezingen van 2020 goed voorbereid tegemoet te gaan.(GFC)

Meer nieuws

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…