PL houdt structurenvergadering inzake hameroverdracht Somohardjo

Structuren van de Pertjajah Luhur (PL) hebben PL-voorzitter Paul Somohardjo gevraagd zijn besluit om de hamer over te dragen in heroverweging te nemen.

Zij hebben een beroep op hem gedaan om de partij de komende algemene, vrije en geheime verkiezingen nog te leiden. Somohardjo zegt desgevraagd het beroep dat op hem is gedaan in overweging te willen nemen, op voorwaarde dat hij na de verkiezingen van 2020 alsnog de voorzittershamer zal overdragen.

Deze kwestie zal worden besproken tijdens de eerstvolgende structurenvergadering, die op zondag over twee weken zal worden gehouden.

Kort na het bericht dat de partij eind dit jaar belangrijke bestuursverkiezingen zal houden, waarbij de partijleiding en het bestuur van de partijraad zullen worden vernieuwd, stroomden de telefoontjes binnen bij PL-voorzitter Somohardjo.

Hem is gevraagd nog niet te bedanken, maar de partij tot en met de verkiezingen van 2020 te leiden. “Dat wil ik wel doen, op voorwaarde dat ik de hamer na de verkiezingen och kan overdragen”, zegt Somohardjo desgevraagd.

Hij herdenkt op 2 mei dit jaar zijn 75ste geboortedag.

2018 zal een belangrijk jaar zijn voor de PL. De partij houdt eind dit jaar bestuursverkiezingen. Voorts zal ze in diverse districten nieuwe kernen installeren, terwijl de bestaande kernen opnieuw zullen worden geïnstalleerd, teneinde de verkiezingen van 2020 goed voorbereid tegemoet te gaan.(GFC)

Overige berichten