fbpx

PL demonstreert enorme kracht met grote mensenmassa

GFC NIEUWSREDACTIE- De Pertjajah Luhur(PL) onder leiding van Salam Paul Somohardjo heeft dinsdag haar enorme kracht wederom gedemonstreerd.

De sociale partij die nooit slaapt hield samen met de ABOP van Ronnie Brunswijk een zeer geslaagde massameeting in het André Kamperveen stadion in Paramaribo.

Er was sprake van een extreem grote opkomst van PL – sympathisanten als ook die van de ABOP.

Vermoedelijk meer dan 15.000 duizend mensen kwamen met vlaggen en borden naar de bijzondere meeting die ook is georganiseerd in het kader van de 62e verjaardag van Brunswijk.

Politiek analisten vertellen aan GFC dat de mensenmassa veel groter zou zijn geweest indien het Phagwafeest niet op dezelfde dag viel.

“Zowel de PL en ABOP hebben laten zien dat zij nu uitzonderlijk sterk aan het groeien zijn, een zeer trouwe aanhang hebben en de potentie hebben om samen de grootse politieke combinatie van Suriname te worden”, aldus een analist tegenover GFC.

Volgens hem zijn er sterke indicaties dat steeds meer Surinamers zich dagelijks aansluiten bij de PL en ABOP.

“Men moet niet verrast zijn als in de nabije toekomst veel duidelijker wordt dat PL/ABOP de grootste in het land is. De contouren zijn nu al zichtbaar”, meent hij.