fbpx
Facebook Pagelike Widget

PING meldt zich aan in Coronie; Paramaribo en Wanica geven problemen

De politieke partij PING onder leiding van Ramsoender Jhauw heeft vanmorgen de kandidatenlijsten voor deelname aan de verkiezingen in het district Coronie ingediend.

Administratieve zaken houden de indiening van de kandidatenlijsten van PING in Paramaribo en Wanica tegen. “Er moeten nog enkele administratieve zaken in orde gemaakt worden”, zegt Jhauw aan GFC Nieuws.

De partij doet in Paramaribo, Wanica, Saramacca, Coronie, Brokopondo, Commewijne en Para mee aan de verkiezingen van 25 mei 2015.

Volgens Jhauw zijn de stukken van de overige districten al in orde. De partij haalt de deadline van 15.00 uur wel, verzekert Jhauw onze redactie.

Meer nieuws

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.