fbpx
PING kreeg het niet makkelijk bij de indiening van de kandidatenlijsten

De politieke partij PING heeft zich vanmiddag kort voor 15.00 uur aangemeld bij het hoofdstembureau van Paramaribo. Uiteindelijk is alleen de DNA-kandidatenlijst, die wordt aangevoerd door voorzitter Ramsoender Jhauw, in ontvangst genomen.

De stukken op ressorts-en districtsraadsniveau zijn niet in orde.

De partij heeft zich verder kunnen registreren in Commewijne, Coronie, Brokopondo en Para.

In Saramacca en Wanica kreeg de partij ook problemen. “Wij moeten nog enkele kleine zaken in orde maken, maar het komt in orde. Ik stuur ze zo op, wij redden het wel”, zei Jhauw iets na 14.30 uur volhardend.

Hij maakte zich toen op om de stukken van Paramaribo in te dienen.

De registraties in Commewijne en Brokopondo verliepen geruisloos. Daar waren alle stukken in orde; hetzelfde geldt voor Coronie en Para.

De hoofdstembureaus zullen zich nog buigen over de ingediende stukken. De bevindingen worden in een openbare zitting bekendgemaakt.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.