fbpx
PING heeft geen kandidaten voor Nickerie, Sipaliwinie en Marowijne

De politieke partij PING van Ramsoender Jhauw doet in 7 districten mee aan de verkiezingen van 25 mei 2015.

PING heeft niemand gekandideerd in de districten Nickerie, Sipaliwinie en Marowijne zegt Jhauw.

Aanvankelijk zou PING in alle 10 kiesdistricten deelnemen, “maar het is niet eenvoudig om integere kandidaten te vinden”, zegt Jhauw aan GFC Nieuws.

Jhauw is de lijsstrekker in Paramaribo. Hij zegt dat er overwegend onbekende personen zijn gekandideerd. “De politici met klinkende namen hebben Suriname niet voorruit gebracht. Wij gaan het doen met nieuwe mensen, frisse ideeën en een nieuwe visie”, benadrukt Jhauw.

Tot laat woensdagavond is hard gewerkt om de kandidatenlijsten af te krijgen.

Vandaag moeten alle partijen, die aan de verkiezingen van 25 mei willen deelnemen, hun kandidatenlijsten indienen bij de desbetreffende hoofdstembureaus.

Jhauw gaat nog steeds voor het presidentschap.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…