fbpx
PING doet niet mee in Saramacca

De Partij voor Integriteit, Nationale motivatie en Gelijke kansen (PING) is uitgesloten voor deelname aan de algemene, vrije, en geheime verkiezingen van 25 mei in het district Saramacca.

De partij van Ramsoender Jhauw heeft zich wel aangemeld op de aangegeven tijd maar niet voldeed aan art. 44 lid 1 dat handelt over ‘twee indieners’ en art. 44 lid 2, met name ‘bewijs van registratie bij CHS’.

Het Hoofdstembureau van Saramacca onder voorzitterschap van districtscommissaris Laksmienarain Doebay was genoodzaakt de Organisatie PING niet in de gelegenheid te stellen om overige documenten in te dienen.

PING heeft geen gebruik gemaakt van de gelegenheid om voor sluiting van de openbare zitting alsnog haar kandidatenlijsten in te dienen.

In het district Saramacca doen de volgende partijen mee aan de verkiezingen: Alternatieve Combinatie (AC), Progressieve Arbeiders en Landbouwers Unie (PALU), Nationale Democratische Partij (NDP), V7, Democratie Ontwikkeling en Eenheid (DOE) en het Mega Front.

PING doet mee in Paramaribo, Commewijne, Coronie, Wanica, Para en Brokopondo.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.