fbpx
Pilot drive-thru-markten Lelydorp en Domburg gestart

GFC NIEUWS- Door de toename van de Covid-19-gevallen heeft de introductie van de drive-thru-markten te Domburg en Lelydorp simultaan plaatsgevonden op 30 augustus.

Deze markten zullen open zijn op de woensdag en zondag van 08.00 – 13.00 uur. Op de vrijdag van 08.00 – 13.00 uur en van 16.00 – 19.00 uur.

Het doel van de doorvoering van de drive-thru-markten is om te voorkomen dat personen zich in grote getallen begeven naar de openbare markten. De gesloten marktlocaties wordt vanwege de Covid-19-pandemie om veiligheidsredenen voor de koper en verkoper afgeraden.

De verhuizing van de Pasar Lely is niet bedoeld om de ondernemers en bezoekers onaangenaam te zijn, maar moet gezien worden als een veiligheidsmaatregel om de toename van Covid-19 in te dammen.

In dit kader doet het commissariaat een dringend beroep op de ondernemers van de Pasar Lely, Lelydorp- en Domburg om zich te bundelen en hieruit een afgevaardigde aan te wijzen die elk voor het districtscommissariaat het aanspreekpunt zal zijn.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.