fbpx

Pilot drive-thru-markten Lelydorp en Domburg gestart

GFC NIEUWS- Door de toename van de Covid-19-gevallen heeft de introductie van de drive-thru-markten te Domburg en Lelydorp simultaan plaatsgevonden op 30 augustus.

Deze markten zullen open zijn op de woensdag en zondag van 08.00 – 13.00 uur. Op de vrijdag van 08.00 – 13.00 uur en van 16.00 – 19.00 uur.

Het doel van de doorvoering van de drive-thru-markten is om te voorkomen dat personen zich in grote getallen begeven naar de openbare markten. De gesloten marktlocaties wordt vanwege de Covid-19-pandemie om veiligheidsredenen voor de koper en verkoper afgeraden.

BEKIJK OOK
Speciale herdenking Internationale dag van Yoga

De verhuizing van de Pasar Lely is niet bedoeld om de ondernemers en bezoekers onaangenaam te zijn, maar moet gezien worden als een veiligheidsmaatregel om de toename van Covid-19 in te dammen.

In dit kader doet het commissariaat een dringend beroep op de ondernemers van de Pasar Lely, Lelydorp- en Domburg om zich te bundelen en hieruit een afgevaardigde aan te wijzen die elk voor het districtscommissariaat het aanspreekpunt zal zijn.