fbpx

Pijnklachten? Europese topexpert legt uit wat je het beste kunt doen

GFC GEZONDHEIDSREDACTIE- Talrijke personen kampen dagelijks met matige tot zeer ernstige pijnen aan onder meer de knieën, nek, schouders, rug en andere lichaamsdelen.

Ook gaan velen gebukt onder gewrichtspijnen gecombineerd met spierklachten. Anderen hebben problemen zoals tintelingen, een lusteloos gevoel, stress, impotentie en slapeloosheid.

Een groot deel van hen slikt regelmatig pijnstillers of andere chemische middelen, wat uiteraard niet gunstig is voor de gezondheid.

GFC vroeg aan de Europese top verjongingsexpert Jonathan Clarke, die ook een belangrijke adviseur is van Constantin Foundation,  welke natuurlijke behandeling hij adviseert aan personen met dergelijke chronische klachten.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Afslanken met hulp van Duitse afslankexperts groot succes in Suriname

“Ik adviseer een ieder de natuurlijke DLPA- behandeling omdat deze bij veel lichamelijke problemen, ook bij pijn- spier- en gewrichtsklachten, zeer effectief is”.

“Veel personen ervaren veel verlichting van hun klachten als ze regelmatig gebruik maken van de DLPA- behandeling“, vertelt de topdeskundige vanuit Duitsland aan GFC.

“Met de bijzonder gezonde DLPA- behandeling wordt behalve de doorbloeding, ook de natuurlijk aanmaak van endorfines, nitric oxide en synoviale vloeistof sterk gestimuleerd”.

BEKIJK OOK
Het drinken van zelfs lage hoeveelheden alcohol tijdens de zwangerschap verandert hersenstructuur baby

“Endorfines die door de DLPA- behandeling door het lichaam zelf worden aangemaakt zorgen voor een krachtige pijnstillende reactie”.

“Het verhogen van het nitric oxide niveau heeft los van een betere doorbloeding en een helend effect, nog tientallen andere gunstige werkingen op de gezondheid”.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Koud water of warm water drinken bij het afslankproces? Een topexpert geeft uitleg

“Ook het extra aanmaken van synoviale vloeistof of gewrichtsvloeistof is uiterst gunstig voor de gewrichten. Het zorgt ervoor dat gewrichtsvlakken veel beter van elkaar gescheiden blijven. Je krijgt hiermee als het ware een betere smering van de gewrichten”.

“Het voordeel hiervan is dat de wrijving van onderlinge gewrichten gereduceerd wordt en slijtageklachten tot een minimum worden beperkt. Mijn advies is dus op regelmatige basis de DLPA- behandelingen”, aldus Jonathan Clarke.

Klik op deze LINK voor meer details over de DLPA- behandelingen.

Bekijk hier alle publicaties van gezondheidsexpert Jonathan Clarke.