PID verwent vrouwelijke personeelsleden met Moederdag

GFC NIEUWSREDACTIE- De leiding van de Penitentiaire Inrichting Duisburglaan (PID) heeft in verband met Moederdag extra aandacht aan de vrouwelijke personeelsleden alsook de rekruten geschonken.

De vrouwen werkzaam in deze strafinrichting zijn daarbij bedacht met een pakket. Dit gebaar naar de vrouwen toe vond plaats op 8 mei.

Vanwege de heersende Covid-19-situatie in het land kon er niet gefeest worden. Met de inachtneming van de covid-19 maatregelen mochten de vrouwen op een leuke manier hun pakket in ontvangst nemen.

Het doel van het project is om de vrouwen te motiveren, ondanks de economische situatie nu in het land de moed niet op te geven, maar juist om de prestatie meer te vergroten gaf de Onderdirecteur Personeelszaken Sewdath Koendjibiharie aan die de groep toesprak.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Celstraf voor vader die dochter aftakelde omdat ze zakte voor haar examen

Verder gaf hij aan dat elke dag Moederdag is, alleen is er een dag uitgeroepen om de moeders extra aandacht te geven En dat is de reden waarom de directie het project ondersteund heeft.

De directeur van PID Joyce Pane- Alfaisi die zelf vrouw is, feliciteerde de groep en gaf aan dat zij geen speech zou houden, omdat het ook haar dag is.

De trekkers van deze activiteit zijn Astrid Koswal en Madhvi Sheobaran van het stafbureau. Om het pakket te kunnen geven zijn de trekkers op pad geweest.

De ondersteuners bij dezen zijn Ini-Dia rice, Paloma rice, Firgos, Rudisa en de Penitentiaire Ambtenaar (PA) Mitchel Vogeland.

Enkele vertegenwoordigers van de sponsoren waren ook aanwezig. Het geheel is afgesloten met de felicitatie naar de vrouwen toe.

Overige berichten