fbpx
Phawga festijn van 11-13 maart in Wyndham Garden

Van zaterdag 11 tot en met maandag 13 maart wordt op initiatief van toerismebedrijf Top, Treasures of Paradise in samenwerking met hotel Wyndham Garden Paramaribo, de ‘Sranan Wellness Phagwa Prisiri’ fest gehouden.

TOP houdt al sinds augustus 2015 de Sranan Wellness Dei op verschillende toeristische locaties in Suriname.

De Sranan Wellness Dei is een combinatie van recreatie, wellness, Surinaams eten, historie, cultuur en natuur.

Verder wordt op de Sranan Wellness Dei het lokaal ondernemerschap gestimuleerd. Producten van lokale, beginnende producenten zijn er te koop.

Tijdens de ‘Sranan Wellness Phagwa Prisiri’ is er iedere dag een ‘All you can eat’ Indiaas/Hindostaans lunchbuffet voor SRD 150,- voor volwassenen te verkrijgen. Kinderen van 3 tot en met 12 betalen SRD 75,-.

Het bijzondere is dat voor kinderen onder de 3 jaar alle activiteiten gratis zijn, inclusief overnachting, zwemmen, workshops en ontbijt en de ‘all you can eat lunch’.

De organisatie heeft aantrekkelijke pakketten samengesteld. Meer informatie is te vinden op de Facebook pagina’s van Wyndham Garden Paramaribo en TOP, Treasures of Paradise.

Naast de lunch is een bijzonder wellness-aanbod onderdeel van het pakket: massage of pedicure/sauna of, manicure/sauna. Los kosten deze activiteiten SRD 70,-. Wie een pakket boekt, komt voordeliger uit.

Heel bijzonder en net als de lunch en de wellness activiteiten apart te boeken, zijn de workshops. Van rangoli en mehendi tot yoga op de zondagochtend, londa ke naach (vrouwendans), boerendans of kennis maken met Baithak Ghana, Chautal of Tazza muziek instrumenten.

De workshops kosten SRD 35,- per volwassene. Kinderen van 3 tot 16 betalen SRD 21.-.

Elke dag zijn er muziekoptredens, waaronder van de Trishul Baithak Ghana Group.

Een extraatje is dat de eerste 50 personen die een pakket boeken, gratis T-shirts en een speciale behandeling krijgen bij het Phagwa festival van Lustig op het Onafhankelijkheidsplein op maandag.

Alleen tijdens het Sranan Wellness Phagwa Prisiri fest geldt vroege check-inn en late check-out. Check-inn: 11am, check-out: 18pm.

Eén overnachting voor een volwassene inclusief ontbijt, lunch, entertainment en massage kost $70. Een kind betaalt $30. Voor kinderen onder 3 jaar is alles gratis.

Voor meer informatie, reserveringen en boekingen svp mailen naar [email protected] of bellen naar de frontdesk van hotel Wyndham Garden 424601.
WhatsApp:+597-7160353.(GFC)

Meer nieuws

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Regering buigt zich over situatie SLM

GFC NIEUWS- Een regeringsdelegatie onder leiding van president Chandrikapersad Santokhi heeft zich gebogen over de stand van zaken bij de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM). Dikke…

Suriname telt nu 29 actieve Covid-gevallen

GFC NIEUWS- Suriname telt nu in totaal 29 actieve Covid-19-gevallen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto…

Bedreiger president Santokhi opgesloten

GFC NIEUWS- Vandaag, zondag, is de 38-jarige Firen Ajaykumar G. door rechercheurs van politie Regio Midden opgespoord en aangehouden voor onder andere bedreiging met een…

11 positief uit 296 Covid-testen

GFC NIEUWS- Het aantal nieuwe personen dat het voorbije etmaal positief is getest op Covid-19 is 11. In totaal zijn 296 testen uitgevoerd. Dikke mensen…

Komediant Jerrel Vierklau heengegaan

GFC NIEUWS- Toneelacteur en komediant Jerrel Vierklau is niet meer. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto…