Phagwa Bara drive-thru cookout dit weekend bij Lalla Rookh

GFC NIEUWSREDACTIE- Stichting Organisatie Hindoe Media en de Nationale Stichting Hindoestaanse Immigratie organiseren op 28 maart een Phagwa Bara drive-thru cookout te Lalla Rookh.

Dit jaar gaat vanwege de Covid-19-maatregelen de traditionele Phagwa Milan met cautalzang, de spirituele-en geestelijke educatieve infobeurs, muziek-zang-en dans niet door.

Ook is de CUS lunch aan vele kinder- en ouderentehuizen alsook de kinderspelen, treintje en cadeautjes afgelast en de VG Himmat en de populaire Hindi cover band HUM TUM uit Nederland niet meer zijn afgereisd.

Op het achterterras is er wel een interne fundraisings Bara Cookout waar enkele ervaren koks hun kunsten zullen tonen.

De organisaties OHM en NSHI willen gezonde voeding stimuleren en kennis vooral aan de jongeren overdragen aangezien wij onze consumptie gedrag drastisch moeten veranderen.

Wie van de koks zal de lekkerste-, gezondste-, knapperige-, met veel groenten en besan in plaats van blom en met de minste olie gebakken baras maken?

Er is een mini jury en het recept wordt op de OHM website geplaatst voor gebruik op feestjes, huwelijken en vergaderingen. Er mag geproefd en gekocht worden, terwijl er een drive-thru service zal zijn vanwege de massabeperkingen.

BEKIJK OOK: Lockdown wordt niet opgeheven

Overige berichten