fbpx
Peuter verdrinkt in goot

GFC NIEUWS- De één jaar en drie maanden oude Chaciro Masade is maandagmiddag in een goot verdronken in Albina, Marowijne.

Uit het politieonderzoek is naar voren gekomen dat enkele kinderen buiten op een woonerf speelden. Op een gegeven moment gingen de spelende kinderen de straat op. Daarbij hadden zij niet door dat Chaciro achter ze aan iep. Chaciro moet toen in een goot zijn gevallen. Zijn moeder was bezig in huis en wist ook niet dat hij op straat was gegaan.

Op een gegeven moment keek de moeder uit naar haar zoontje, maar zag hem nergens op het erf. Zij sloeg alarm en men begon Chaciro te zoeken.

Chaciro’s 13-jarige broer trof hem liggend in de goot aan. Hij leek buiten bewustzijn te verkeren.

Hij werd met spoed naar een RGD-polikliniek gebracht, alwaar de dokter hem begon te reanimeren zonder het gewenste resultaat.

Het ontzielde lichaam van Chaciro is afgestaan aan zijn nabestaanden.

Meer nieuws

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)