fbpx
Pertjajah Luhur zuivert op 5 december alle structuren

De Pertjajah Luhur (PL) zal op haar verjaardag op 5 december dit jaar een partijraadsvergadering houden, waarop besluiten zullen worden genomen ter zuivering van alle besturen en raden. Het gaat om het hoofdbestuur, de partijraad, het wetenschappelijk bureau en alle andere raden zoals de jongerenraden van de verschillende districten, de vrouwenraad en de communicatieraad.

Partijvoorzitter Paul Somohardjo verduidelijkt dat alle kernen zullen worden uitgenodigd om, waar nodig,deze raden, besturen en structuren te doen aanvullen dan wel dat er nieuwe bestuurs- en raadsleden voor deze structuren zullen worden geïnstalleerd.

Somohardjo zegt verder dat in het kader van de huidige moeilijke financiële omstandigheden, de partij vanaf nu nationaal en internationaal een beroep zal doen op haar leden om te helpen met het opzetten van bibliotheken op de verschillende partijcentra van de Pertjajah Luhur. De komende tijd zal hard worden gewerkt aan het collecteren van boeken in onder andere Nederland, Amerika en Indonesië.

De partij wil met dit initiatief haar kader en leden de mogelijkheid bieden om meer te lezen. Het streven is er op gericht om diverse boeken, variërend van autobiografieën tot wetenschappelijke boeken in de collectie op te nemen. Gehoopt wordt om op 5 december al te kunnen starten met de hoofdbibliotheek in het partijcentrum te Beekhuizen.

In de pijplijn is ook een rijdende bibliotheek, die kinderen en volwassenen in veraf gelegen gebieden de mogelijkheid tot leesplezier moet bieden.

Partijleden en sympathisanten kunnen desgewenst hun boeken ter beschikking stellen of ter leen aanbieden aan de partij. “We kijken nu uit naar een goede bus. We zullen zoveel mogelijk proberen te gaan naar plaatsen waar het moeilijk is voor de mensen om aan een boek te komen,” aldus Somohardjo.

Meer nieuws

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…