fbpx
Personeel SLM wil salaris conform unificatiekoers

GFC NIEUWS- Het personeel van de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) eist dat het salaris wordt uitbetaald op basis van de nieuwe koers van de Centrale Bank van Suriname (CBvS) van 14.29 SRD per US Dollar.

Het personeel is sinds vrijdag in beraad en heft de directie tot maandag de gelegenheid gegeven om met een aanvaardbare oplossing te komen.

Waarnemend directeur John Sandie liet het personeel weten dat de directie niet in staat is om aan die eis te voldoen, daar de maatschappij er financieel heel slecht voor staat.

Minister Albert Jubithana van Transport, Communicatie & Toerisme (TCT) had in het weekend een spoed onderhoud met de SLM-directie. De minister is bereid te bond te ontvangen voor een gesprek.

Meer nieuws

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.