fbpx
Personeel ‘s Lands Hospitaal legt werk neer, nog geen salaris

GFC NIEUWS- Het personeel bij het ‘s Lands Hospitaal heeft vandaag het werk neergelegd.
De reden voor de werkneerlegging heeft te maken met het feit dat de uitbetaling van salarissen en vakantiegelden niet gegarandeerd is.

Hoogstwaarschijnlijk zal het personeel volgens de bond pas maandag of dinsdag beschikken over het salaris. De late uitbetaling komt vanwege een nieuwe werkwijzen vanuit de regering.

De minister van Financiën heeft gevraagd om de stukken voor middelen voor extra betalingen zoals vakantiegeld, die normaal collectief via de Nationale Ziekenhuisraad worden gestuurd, individueel op te sturen op basis van de werkelijke cijfers.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.