fbpx
Personeel Legoland dirigeert jongen in rolstoel, 5, om te lopen

GFC NIEUWS- Personeel van het pretpark Legoland dirigeerde een vijfjarige gehandicapte jongen om eerst enkele stappen te lopen, voordat hij op een glijbaan mocht.

Zijn moeder, Joanna Brett, zegt dat ze wilde huilen om de manier waarop haar zoon Sebastian, die een grote motorische achterstand heeft, werd behandeld in het themapark in Windsor, Engeland.

Ze beweert dat de jongen moest bewijzen dat hij tenminste ‘drie stappen’ kon lopen om zo aan te tonen dat hij veilig geëvacueerd zou kunnen worden bij een calamiteit. Dit maakt onderdeel van hun evacuatieplan.

De jongen moest uiteindelijk de opdracht twee keer uitvoeren, terwijl zijn moeder hem vasthield en eenieder naar hem keek.

Uiteindelijk mocht hij op de glijbaan, maar was hij daarna opmerkelijk de hele dag stil en volgens zijn moeder getraumatiseerd.

Joanna heeft het incident doorgespeeld aan de leiding. Een woordvoerder bood zijn verontschuldiging namens het bedrijf aan en zei dat het bedrijf het heel nauw neemt met de veiligheid van een ieder die het park bezoekt. Hij geeft toe dat er minimale vereisten zijn voor personen met een beperking.

Meer nieuws

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…