fbpx
Facebook Pagelike Widget

Personeel DSB zal strijden voor behoud directeur

GFC NIEUWS- Het personeel van De Surinaamsche Bank (DSB) wil dat directeur Steven Coutinho aan blijft zitten.

Geruchten doen de ronde dat de RvC van de bank de directeur wil vervangen. Vermoedelijk na een interview die Countinho heeft afgestaan aan ABC over de “verdwenen” kasreserve.

Er circuleert een oproep aan het personeel om zich morgenochtend te verzamelen bij het hoofdkantoor van de bank, zodat solidariteit getoond wordt met de CEO.

Op hetzelfde moment komt de RvC bij elkaar in een spoedoverleg. De vakbond is momenteel aan het mobiliseren voor morgen.

Het personeel en grote delen van de samenleving hebben zich geuit over deze kwestie. Zij scharren zich achter Coutinho. Klanten van DSB zullen zich vandaag ook aanmelden bij het hoofdkantoor.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…