fbpx
Personeel Ashiana voelt zich niet veilig

GFC NIEUWS- Het personeel van Huize Ashiana voelt zich niet veilig en heeft vanaf vrijdag het werk neergelegd.

De bond, die de actie van het personeel heeft overgenomen, zegt dat er vanuit de leiding heel weinig maatregelen zijn getroffen om een Covid-uitbraak in de instelling te voorkomen.

De afgelopen week werd bekend dat twee medewerkers positief waren getest op Covid-19. De rest van het personeel vreest voor een uitbraak, omdat geen van de medewerkers of bewoners die in contact zijn gekomen met de twee besmette personen in quarantaine zijn geplaatst.

Eerder zei directeur Angela Salmo van het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting dat niet het ministerie mensen in quarantaine plaatst. Ze benadrukt wel dat de instelling grondig is ontsmet en dat de mensen verdere instructies moeten afwachten van het Managementteam.

Meer nieuws

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…