fbpx
Per 1 augustus aangepaste WAM-premies

GFC NIEUWS- De premies voor de Wettelijke Aansprakelijkheid Motorrijtuigen (WAM) worden per 1 augustus aangepast.

Volgens Surinaamse Vereniging van Assuradeuren (SURVAM) zijn de huidige dekkingen van de WAM-premies niet toereikend om de hoge schade kosten te betalen.

De minimale dekking wordt nu verhoogd van SRD 25.000 naar SRD 30.000. De premies worden met ongeveer 35 procent verhoogd.

Hieronder de verschillende categorieën en tarieven:
P1=> SRD 690
P2=> SRD 820
P3=> SRD 1015
P4=> SRD 1365

V1= 1224
V2= 1416

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.