fbpx

Penitentiaire ambtenaar en illegale aangehouden

De 29-jarige penitentiaire ambtenaar Ricky P. is op donderdag 8 oktober door de politie van Lelydorp aangehouden nadat hij de ondernemer Sunil G. had mishandeld. De vader van de verdachte Ronald P, zou  traliewerk voor Sunil G. in orde maken. De aflevering zou binnen drie dagen geschieden. Toen de ondernemer merkte dat het traliewerk niet geleverd kon worden en hij op de lange baan werd gehouden door Ronald stapte hij naar de politie om zijn beklag te doen.

Bij de politie waren partijen overeengekomen dat Ronald binnen een week het werk zou afleveren. Sunil liep op donderdag 8 oktober wederom langs. Hij merkte op dat Ronald zich niet aan zijn afspraak had gehouden en probeerde zijn materiaal terug te nemen. Er ontstond een woordenwisseling. Ricky kwam tussen partijen en bracht Sunil enkele klappen in het gezicht toe. Vervolgens vernielde hij het voertuig van de benadeelde. Ricky is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Ook de 48- jarige Sebastiana C. is aangehouden. Dat gebeurde op woensdag 7 oktober door de Militaire Politie op de Johan Adolf Pengel luchthaven. Sebastiana was eerder het land uitgezet, vanwege haar illegale status. Zij heeft een verbod van terugkeer voor 6 maanden opgelegd gekregen. Ondanks het verbod heeft Sebastiana getracht Suriname binnen te komen. De illegale is overgedragen aan de politie van het ressort Zanderij. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie blijft zij aangehouden totdat zij het land weer wordt uitgezet.

 

 

Naar meer berichten...